domingo, 26 de mayo de 2019

POESIA I MÚSICA

Aquesta setmana s'ha celebrat un recital de poesia amb música  i en aquesta ocasió els rapsodes han sigut els i les alumnes de 2on i 4t d'ESO baix la direcció de les professores de música Pilar Ferrandis i de llengua castellana María Avial.

Va començar amb una cançó popular valenciana Cinc coquetes tinc, interpretada amb la flauta per l'alumnat de 2º B i 2ª D. A continuació es recitaren els següents poemes: 

Una rosa blanca de José Martí, interpretat per Lucía Gallego i Emma Olmedo
Todos somos marineros, de León Felipe recitat per Jairo García i Jesús Serrano.
Romance de la luna, luna de Federico García Lorca, recitat per Gabriela García, Érika Jaen i Héctor Martínez amb coreografia de les alumnes de 2on D Emma Herrero, Carla Molina i Julia Serrano.
A Margarita Debayle de Rubén Darío, recitat per Julia Serrano, Marta López, Noah Lozano, Ana Luna,  Lidet Martínez, Nayara Olmos, Sara Ruiz, Jesús Serrano.
La niña que se va al mar de Rafael Alberti recitat amb acompanyament musical per Emma Herrero i Paula Luna.
Se equivocó la paloma de Rafael Alberti recitat de nou per Emma Herrero i Paula Luna.
Mariposa del aire de Federico García Lorca, amb Raúl Palomero i Eric Romaguera.
En las mañanicas de Lope de Vega interpretat per Emma Olmedo i Lucía Gallego.
Caninante son tus huellas de Antonio Machado recitat per Noah Lozano.
Canto negro del poeta cubà Nicolás Guillén. Per a finalitzar els i les alumnes de 4t recitaren amb acompanyament instrumental aquest poema que imita en els seus versos la música dels negres afrocubans del seu país. La majoria de les paraules que apareixen en el poema no signifiquen res, simplement són onomatopeies que suggereixen el so dels tambors i el moviment de la dansa.





No hay comentarios:

Publicar un comentario